I dag kom de udholdende sørøvere tilbage fra hike. Juniorpatruljen “Vi” havde gået hele 15 km med oppakning i alt! Og troppatruljen “Gaffaerne” gik 20 km. Det er nogle ret seje sørøvere!

De var også lidt trætte, da de kom tilbage til lejren og fødderne var lidt ømme. Men de havde haft en god tur, hvor de havde set det meste af øen, sovet på høloft og set fjernsyn hos den flinke ejer af høloftet. Det er ikke hverdag, man kan invitere 10 skrappe sørøvere indenfor i sin stue, må hun have tænkt.

Resten af dagen skal de seje sørøvere slappe af. Der skal bades, fægtes, soves, læses jumbobog, dases og spises. I aften skal vi have lejrbål og hygge. Det glæder vi os til.

Endelave Internationale Lufthavn

Lige en lille note om vores naboer. Vi har nævnt den økologiske gård, hvor vi var på dyre-besøg og hentede friske grøntsager. Men vi har ikke nævnt lufthavnen. Og det er ikke en hvilken som helst lufthavn. Det er Endelave Internationale Lufthavn. Navnet lyder dog noget større end lufthavnen er.

Lufthavnen er en lille lufthavn, hvor der kommer små fly og veteranfly. Landingsbanen er en meget velholdt græsplæne, afgrænset af plastikdunke og med et par kaniner på. Når man kommer fra Endelave by mod lejren, kan man se et ikke så ofte set skilt. Det kan I se på billedet herunder.