Lystrup Gruppe

Troppen

Når du er spejder i Troppen, begynder du selv at få et ansvar, når det gælder planlægning og udførelse af aktiviteter. Du får større indflydelse på, hvad der skal ske til møderne og du er med til at planlægge møderne og turene.

Knob, reb og rafter er, som alle ved, en del af at være spejder. I Troppen bygger vi større ting som vipper, gynger, karruseller og tårne. Spiseborde og køkkenbord bygger vi ofte når vi er på lejr – ellers skal vi jo sidde på græsset hver gang vi laver mad og spiser.

I Troppen begynder vi at få styr på kort, kompas og gps. Vi løber (eller går) orienteringsløb, tager på geocaching og tager på 50-, 75- eller 100 km vandreture – eller vi laver skøre ting som at tage sofaer med når vi skal på løb, eller render rundt i Ikea og løser poster.

Vi elsker mad og bål. Derfor kombinerer vi ofte dette og laver mad over bål.

Patruljer

I Troppen arbejder vi i patruljer. Patruljer er mindre teams, hvor vi skal samarbejde om at løse forskellige opgaver. En opgave kan være svær for én og superlet for en anden og derfor er patruljen et super godt sted, hvor alle kan bidrage med det man er god til. Og vi kan lære en masse af hinanden i patruljen!

I patruljen afholder vi mindre møder, der oftest er planlagt af patruljelederen og patruljeassistenten, eventuelt i samarbejde med lederne. Patruljen bor sammen, når vi er på lejr og patruljen skal selv sørge for at lave mad med mere på turene.

I Troppen har vi også tropmøder, hvor det er lederne, der står for planlægningen. Her lærer vi spejderfærdigheder eller vi prøver skøre ting sammen, for vi mener at det er vigtigt, at man husker at grine sammen.

Sommerlejr

I én uge af sommerferien tager vi på sommerlejr. De seneste år har budt på centerlejr på Houens Odde, Spejdernes Lejr i Holstebro, Korpslejr i Skive og Ø-tur på Endelave. Vi har et mål om at komme til udlandet på sommerlejr ca. hvert 4. år. I 2016 skal vi på sommerlejr med de andre spejdere i Marselis Distrikt, 2017 tager vi på Spejdernes Lejr i Holstebro og så forventer vi at tage udenlands i 2018.

Når vi er på sommerlejr er vi på hike, hvor hver enkelt patrulje får lov til at være på 24 timers tur uden ledere. Hiken består oftest af vandretur med rygsæk

I løbet af året tager vi på 2-3 weekendture som spejdere eller ledere planlægger. Derudover er der muligheder for at komme på weekendture, 12-timers natløb og meget mere rundt omkring i landet.

Når man er blevet spejder i Troppen, åbner der sig et væld af muligheder for at komme ud og møde spejdere fra andre grupper.  Man kan tage på lejr eller kursus i de større ferier. Og vi holder også nogle gange møder på tværs af grupperne i Århus-området.

I Troppen er der udfordringer for hjernecellerne, fysikken og evnen til at samarbejde. Nogle kalder det personlig udvikling – vi kalder det spejder 🙂

Vi har møde hver tirsdag i Spejderhuset kl. 18.00-20.00.

Hvis du gerne vil være med, så kontakt tropleder Anne.

Nyheder
Turen går til Uganda

22. januar 2018 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Arrangementer · Rover · Senior · Tropspejder

…. Og tilmeldingen er nu blevet sendt ud! Så fang din mail og hop ind og tilmed dig til en..

Læs mere
Til lejrbål på Sønderskovhus

12. oktober 2017 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Tropspejder

Hvis man var en af dem der troede, at lejrbål absolut skal foregå udenfor, så kan man godt tro om…

Læs mere
Arosborgen

16. juli 2017 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Junior · Sommerlejr · Tropspejder · Ulv

Nu er der kun et par dage til vi skal på SL2017 og forberelserne er i fuld gang! Følg med..

Læs mere
Skal du med på Spejdernes Lejr? Så skal du da ha’ et armbånd :-)

19. april 2017 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Bæver · FamilieSpejd · Grupperåd · Junior · Nyt fra enhederne - forside · Rover · Senior · Tropspejder · Ulv

Se lige, hvad der kom med posten i dag! 200 lækre flotte armbånd fra Mercy Scouts med teksten “SL2017”. Bliv..

Læs mere
Folkekøkken i Lystrup Kirke

6. april 2017 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Senior · Tropspejder

Kom til Fællesspisning i Lystrup Kirke d. 25. april. Der serveres mad mellem 17.30 og 19.30, men man kan komme..

Læs mere
Spejderne skal på løb i nat

5. november 2016 · Tropspejder

Så er der kun 2 timer til årets fedeste natløb skydes i gang ved Moesgaard Strand. 8 spejdere fra Lystrup..

Læs mere