Lystrup Gruppe

Juniortroppen

JUHUU vi har igen plads til nye spejdere hos juniorne! Kontakt juniorleder Joakim eller kom forbi til et møde tirsdag 18-20!

Juniortroppen er stedet, hvor du møder nye venner og får nye udfordringer. Sammen får vi naturen helt op under neglene, laver sjov og ballade samtidig med, at vi bliver klogere på vores verden og hinanden. Her lærer du at arbejde selvstændigt, men også at indgå i et fællesskab med kammeraterne i din patrulje. Du får lov at bruge din fantasi og brænde en masse krudt af!

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at bygge broer, drager og luftballoner? Vil du være med til at lære hvordan du finde vej, når batteriet i din telefon er dødt og meget, meget mere? Eller har du nogen andre skøre ideer, du kunne tænke dig at prøve, så er juniortroppen lige stedet for dig!

Vi mødes tirsdag kl. 18.00-20.00 for det meste i Spejderhuset.

 

Du kan læse lidt om, hvad det er vi laver nedenfor. Der er der links til historier og indlæg fra vores møder og ture. God læselyst 🙂

Nyheder
Arosborgen

16. juli 2017 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Junior · Sommerlejr · Tropspejder · Ulv

Nu er der kun et par dage til vi skal på SL2017 og forberelserne er i fuld gang! Følg med..

Læs mere
Skal du med på Spejdernes Lejr? Så skal du da ha’ et armbånd :-)

19. april 2017 · Aktuelle arrangementer på forsiden · Bæver · FamilieSpejd · Grupperåd · Junior · Nyt fra enhederne - forside · Rover · Senior · Tropspejder · Ulv

Se lige, hvad der kom med posten i dag! 200 lækre flotte armbånd fra Mercy Scouts med teksten “SL2017”. Bliv..

Læs mere
…nu er benene trætte

21. august 2016 · Junior · Tropspejder

Så er spejderåret for alvor skudt i gang for 5 seje spejdere. Vi har nemlig startet vandretræningen til efterårets store..

Læs mere
Sommerafslutning ved Skæring Hede

30. juni 2016 · Junior · Tropspejder

Sidste spejderaften inden sommerferien tog vi til stranden. Vi skulle ud og fiske, bade og stege rejer. Vejret var fantastisk,..

Læs mere
Sol, vand, tømmerflåde, kanoer….og irriterende mitter og myg

8. juni 2016 · Junior · Tropspejder

              I denne weekend har tropspejderne været en tur på Kulsølejren. Vi havde inviteret..

Læs mere
Spejderdag i skoven

8. juni 2016 · Junior · Nyt fra enhederne - forside · Tropspejder

På en ganske almindelig forårssøndag summede det af liv i Lisbjerg Skov. 30 junior- og tropspejdere fra 4 forskellige spejdergrupper..

Læs mere